Yumurtalık’ta İlçe Protokolü Atatürk Parkı’nda Vatandaşlarla Buluştu
Yumurtalık’ta geleneksel bayramlaşma töreni, Atatürk Parkı’nda kurulan bayramlaşma çadırında gerçekleştirildi. İlçe protokolü ve vatandaşları bir araya getiren törende birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.
Atatürk Parkı’ndaki törende, Yumurtalık Kaymakamı Yakup Papaker ve Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, alana gelen konukları ile tek tek bayramlaştı. Samimi bir atmosferde geçen törende ilçe protokolü, vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti.
Bayramlaşma programına; ilçe emniyet amiri, ilçe jandarma komutanı, Yumurtalık bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Papaker ve Başkan Altıok, bayramların toplum hayatındaki birleştirici gücüne vurgu yaparak, tüm Yumurtalık halkına huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram dilediler. Tören, yapılan ikramlar ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tören sona erdi.
